Kako koristiti e-GO Carsharing

1

Jednom se registruj i koristi e-GO kada god to trebaš

2

Rezerviši svoje vozilo za manje od 2 minute

3

Iskoristi besplatan parking na najboljim lokacijama u gradu

4

Parkiraj e-GO vozilo na besplatnim javnim parkinzima

PRVA REGISTRACIJA

Počnite tako što ćete preuzeti e-GO aplikaciju 

Nakon što ste preuzeli aplikaciju, slijedite korake za kreiranje vašeg računa. Unesite potrebne podatke, slikajte vozačku, napravite jedan selfie te unesite podatke vaše bankovne kartice koju želite koristiti za buduće vožnje.

ODOBRENJE PRIJAVE

Nakon što ste ispunili sve potrebne  podatke, sačekajte obavijest sa potvrdom registracije. Vrijeme potrebno za potvrdu registracije najčešće je unutar 24h. Nakon što ste dobili e-mail potvrdu o uspješno kreiranom korisničkom računu, vaš je račun spreman za korištenje.

UPUTE ZA VOŽNJU

Odmah po otvaranju e-GO aplikacije, prikazat će vam se karta svih dostupnih lokacija sa vozilima.

Pronađite lokaciju koja vama odgovara, kliknite „rezerviraj automobil“ i vaše vozilo će biti rezervirano za vas idućih 15 minuta. U tom periodu imate dovoljno vremena da dođete do vozila. Nakon isteka vremena, možete ponoviti postupak rezervacije vozila ukoliko je prošlo više od 15 min i ukoliko je vozilo i dalje slobodno. 

PREGLED VOZILA

Prije nego započnete vožnju, u aplikaciji slijedite upute za slikanje vozila ili prijavu eventualnog oštećenja. Ovaj proces traje svega 2 minute. Kada ste potvrdili sve korake, spremni ste za vožnju.

VOŽNJA

U pretincu se nalazi ključ i potrebni dokumenti. Vaše vozilo je spremno za vožnju.

Sva naša električna vozila su sa automatskim mjenjačem, sve funkcije električnog vozila jednake su kao i vožnji standardnih vozila.

PARKIRANJE

Kada ste došli na željenu destinaciju, parkirajte vaše vozilo na označeno e-GO parking mjesto ili u označenu parking zonu. Dozvoljene lokacije za parkiranje označene su u vašoj aplikaciji na karti. Vožnju ćete moći završiti samo ukoliko ste vozilo parkirali u dozvoljenoj zoni. Ukoliko planirate vozilo koristiti na više lokacija, tada ga možete parkirati gdje god vam to odgovara, uz napomenu da će se tijekom stajanja vozila izvan označenih e-GO parking zona, usluga tretirati kao da je i dalje na korištenju, sve dok se ne završi na zadnjoj lokaciji e-GO parking mjesta ili zone.

Ukoliko je po dolasku na označeno e-GO parking mjesto isto zauzeto, tada možete parkirati vaše vozilo ispred drugog vozila koje je zauzelo parking mjesto, te kontaktirati e-Go podršku o kojoj se lokacji radi kako bi tim logističara riješio problem.

TROŠKOVI VOŽNJE

Cjenovnik usluga možete pogledati na linku CIJENE.

Voziti e-GO je jednostavno i praktično.
Pogledajte video.

Korisnička podrška

U slučaju da zatrebate pomoć, obratite se našoj korisničkoj službi

0800 20402